Čaute holky, plánujem výlet okolo celého Slovenska, pôjdem od Bratislavy, cez záhorie, oravu, tatry, východ, Košice a vracať sa budem spodkom SR.
Koho vlastne hľadám? Slečny alebo modelky, skúsené či neskúsené, ale hlavne dochvíľne a spoľahlivé, vpohode osoby za každú srandu a s chuťou niečo skvelé vytvoriť či už ako foto alebo video.
Fotiť alebo točiť chcem prevažne nude ART, nemám rád pojem akt, lebo neopisuje to čo roky fotím, nahotu používam úplne ako prirodzenú vec popri fotení, dôležité je stále emócia a zameranie fotky, nahota ju len dotvára a cieľ je krása, žiadna erotika, drzosť alebo lacná nahota.
Čo sa týka mojich skúseností, nezrátam už fotenia, vediem svoj vlastný fotoklub ( www.fotoklubkruh.sk ), dotiahol som na Slovensko najviac nude artových modeliek zo zahraničia, urobil mrte veľa akcií, čím ležím v žalúdku mnoho osobám, ale ja sa žiaľ nudiť neviem.
Výlet bude prebiehať cca od 12.9 po 20.9, ak chceš nové skúsenosti, skvelé fotky, možno video + niečo zažiť, píš!
Nájdeš ma na insta: Mio_Fallen_portraits , pre vyvolené Mio Fallen
web: Miofallen.com
Videá nájdeš na youtube, kanál Mio Fallen , Fotoklub Kruh
A ak budeme už spolu komunikovať, tak aj link na moju nude ART tvorbu budeš mať.
PS: Zodpovednosť na oboch stranách je základ úspechu (a na Slovensku žiaľ aj realizácie)