Loading...

Hľadám fotografa/fotografku - VT | Forum

Slavka Džupinová Model
Slavka Džupinová December 30 '20
Dobrý deň. Hľadám nejakého fotografa na fotenie v prírode. Cena nie je problém. ???? Moje FB https://www.facebook.com/slavka.dzupinova.31 ;
V prípade záujmu. 
Zdieľať:
JS photo Fotograf
JS photo Január 16 '21
Dobry den. Dam Vam jednu dobre mienenu radu. Ak sa chcete prezentovat v takychto skupinach cez FB stranku tak by ste mali mat k tomu aj patricne fotografie. Taketo detske fotografie neoslovia asi ziadneho fotografa. 
Slavka Džupinová Model
Slavka Džupinová Január 16 '21
Prečo by som mala zverejňovať všetko odfotené ? Mám oveľa viac fotografií ale ďakujem, našla.spm si fotografa s ktorým som spokojná a fotí úžasné

Každý má na to svoj názor. Ale som rada že som Vás neoslovila, keďže poznám veľa báb čo nevyzeraju na fotkách najlepšie a podobné, ale výsledné fotky sú úžasné, keďže sa s tym vedia pohrať.  Svojim spôsobom je každá žena jedinečná. Tot vsio. 

Ponuka bola upravená užívateľom Slavka Džupinová Január 16 '21
JS photo Fotograf
JS photo Január 16 '21
Nepochopili ste ma. Hladate fotografa a odkazujete ho na svoju FB stranku kde nemate ziadne normalne fotky. Tak ako si ma fotograf urobit o Vas nazor ? Tak bud ten odkaz nedavajte, alebo si zmente fotografie. Preco tie uzastne fotografie ktore mate potom skryvate ? Uprimnost nado vsetko Prajem Vam iba tych najlepsich svetovych fotografov
advertisement

Zdieľajte nás

Zdieľať:

Užívatelia

Kamil Bendera Fotograf
Róbert Zajíček Fotograf
Klára Fotograf
Zdeno Kubíni Fotograf
ali Fotograf
Ernest Klotton Fotograf
Danko Fotograf
Veren Vizáž