Loading...

Fotenie okolie Spišská Nová Ves | Forum

Kristián Goldyniak Model
Kristián Goldyniak Máj 7 '20
Ahojte !

Ja a moja kamarátka by sme radi nabrali skúsenosti v oblasti fotenia v rámci TFP.

Sme zo Spišskej Novej Vsi a kvôli korone by sme sa neradi presúvali ďaleko. Máme za sebou pár fotení no sme úplní začiatočníci a máme sa ešte veľa toho čo naučiť. Sme za každú srandu no o akty a  podobné obnažené projekty nemáme záujem. 

Ak máte o nás dvoch záujem môžte nás kontaktovať na našom spoločnom instagramovom profile : Agencianarciso . Samozrejme budeme radi ak nás dáte sledovať aby sme tak mohli nabrať dalšie nové kontakty .

Poprípade píšte na mail kiko6672@gmail.com

s pozdravom.

Zdieľať:
JS photo Fotograf
JS photo September 20 '20
Ozvite sa mi. 
JS photo Fotograf
JS photo September 30 '20

Citácia textu od Kristián Goldyniak Ahojte !

Ja a moja kamarátka by sme radi nabrali skúsenosti v oblasti fotenia v rámci TFP.

Sme zo Spišskej Novej Vsi a kvôli korone by sme sa neradi presúvali ďaleko. Máme za sebou pár fotení no sme úplní začiatočníci a máme sa ešte veľa toho čo naučiť. Sme za každú srandu no o akty a  podobné obnažené projekty nemáme záujem. 

Ak máte o nás dvoch záujem môžte nás kontaktovať na našom spoločnom instagramovom profile : Agencianarciso . Samozrejme budeme radi ak nás dáte sledovať aby sme tak mohli nabrať dalšie nové kontakty .

Poprípade píšte na mail kiko6672@gmail.com

s pozdravom.

Ak mate zaujem napiste mi. Mam k dispozicii atelier v centre mesta.
advertisement

Zdieľajte nás

Zdieľať:

Užívatelia

Kamil Bendera Fotograf
Róbert Zajíček Fotograf
Klára Fotograf
Zdeno Kubíni Fotograf
ali Fotograf
Ernest Klotton Fotograf
Danko Fotograf
Veren Vizáž