Loading...

Doba | Forum

Michal Skropek Fotograf
Michal Skropek Júl 26 '20

Ahojte. Hľadám 2-3 dievčatá, ktoré by chceli skúsiť niečo inovatívne.

Mám na mysli niečo odlišné od prvoplánovo našpúlených pier, zadkov a výstrihov, ktoré na nás vyskakujú všade z instagramov a sú hladné po pozornosti. Zaujať sa dá aj inak. Ženskému pohlaviu chcem prinavrátiť trochu pôvabu, šarmu a rozumu. Trošku duše, ktorá by mohla vyvážiť telo. Tému som si pracovne nazval "Doba". Kritika konzumu, násilia, prehnaného ega a lacinnosti doby, v ktorej žijeme. Hľadám teda niekoho kto nie len chce fotky zadarmo, ale sa aj nadchne pre takto nastavenú, možno trochu riskantnú tému.

Neviem priložiť ukážku, pretože som nič také nenašiel, prikladám niečo z mojich TFP. Nepôjde o klasický portrét, ale v rámci barteru môžem nafotiť aj ten. 6-8 upravených fotiek by som videl reálne. Čas realizácie je v priebehu mesiacov august/september. TFP zmluva + model release. Prosím vážne záujemkyne, aby si dali námahu mi rovno poslať aspoň 2 svoje fotky bez použitého filtra, ktoré považujú za zaujímavé. A prečo (dobrovoľné).IG: https://www.instagram.com/cvakni/cvaknistudio@gmail.com

Attachments:
  21.jpg (4223Kb)
  31.jpg (5800Kb)
Zdieľať:
advertisement

Zdieľajte nás

Zdieľať:

Užívatelia

Kamil Bendera Fotograf
Róbert Zajíček Fotograf
Klára Fotograf
Zdeno Kubíni Fotograf